Flag icon for 'ru' language Flag icon for 'en' language
Flag icon for 'fr' language Flag icon for 'de' language
Flag icon for 'nl' language Flag icon for 'ro' language
Flag icon for 'sk' language Flag icon for 'no' language
Facebook Twitter Hi5 Myspace Blogger
Google Yahoo WordPress Flickr Youtube
Bemutatkozás
Szolgáltatásaink
Kapcsolat
Honlapkészítés Egyedi honlapok Webdesign Webszövegírás Együttműködés menete Honlap fejlesztése Honlap karbantartása Keresőoptimalizálás Online hirdetések Reklámszöveg, design Arculattervezés Fotózás Prezentáció készítése

 

Elérhetőségünk Referenciák Partnereink
Facebook oldalunk
SEO Stats powered by MyPagerank.Net
Arculattervezés

 

Egy vállalkozásnak rendkívül fontos, hogy versenytársaitól megkülönböztethető legyen, hogy potenciális ügyfelei könnyen felismerjék. Az arculattervezés ezt a célt szolgálja. Az emberek nagy többsége ugyanis vizuális típus. Egy logó vagy egy színvilág sokkal gyorsabban rögződik emlékezetükben, mint a cég neve.

Az arculattervezés során kialakul a cég külső megjelenése, a vizuális összhatás. Ez nagyon fontos az online marketing során is, hiszen az Ön jelenlegi és a jövőbeli ügyfelei nagyon sokszor a grafikai elemek alapján azonosítják be az Ön cégét.

Vállalkozása arculatának tükröznie kell a saját magáról kialakított képét, céljait, értékrendjét.

Nem mindegy, hogy ez a külső megjelenés milyen. Az első benyomás egyszeri és megismételhetetlen. Partnere döntését - ha csak tudat alatt is - befolyásolja az Ön cégének arculata. Sokszor az alapján döntenek egy cég mellett, vagy ellene, hogy mennyire szimpatikus számukra a logó vagy az alkalmazott szín- és formavilág.

Egy jól megválasztott arculat jó benyomást kelt és bizalmat ébreszt.

Az egységes arculati kép, az igényesen megtervezett és kivitelezett logó, névjegykártya, levélpapír, szórólap vagy prospektus, a webdesign segíti a pozitív kép kialakulását vállalkozásáról.

Ha az emberek gyakran találkoznak ugyanazokkal a grafikai elemekkel, akkor az egy kiegyensúlyozott, stabil cég benyomását kelti. Ezáltal ösztönösen nagyobb lesz a meglévő és a jövendőbeli ügyfelei bizalma az Ön cége felé.

A jó arculat, amely illeszkedik a cég tevékenységéhez, a képviselt minőséghez

  • egyedi
  • letisztult
  • nem túlbonyolított
  • könnyen megjegyezhető
  • tulajdonosa könnyen beazonosítható

Cége grafikai arculata egyúttal cége ingyenes reklámja is.

A legismertebb és a leggyakrabban használt arculati elem a logó és a színvilág. Az Ön cégének is érdemes ezeket az eszközöket maximálisan kihasználnia, hiszen ezek azok, amelyeket számtalan helyen feltüntethet, ezáltal is növelve cége vizuális ismertségét. Például a különböző nyomtatványokon, levélpapírokon, e-mail háttereken, borítékokon vagy a weblapján, munkatársak névjegykártyáin elhelyezett logó nap mint nap az Ön cégét reklámozza. Ezáltal olyan reklámlehetőségre tesz szert, amely nem jelent Önnek extra kiadásokat.

Ha az Ön cégének még nincs grafikai arculata, vagy szeretné a meglévőt felfrissíteni, készséggel segítünk Önnek!

Az arculattervezés keretein belül az alábbiakat vállaljuk:

  • cég és terméklogó tervezés
  • névjegykártya tervezés
  • céges levélpapír, faxpapír, e-mail formátum, boríték, mappa tervezése
  • meghívó, plakát, brossura, szórólap és egyéb nyomdai anyagok tervezése
  • az arculathoz igazodó internetes megjelenés kialakítása (weboldal design, webes hírlevél)
Főoldal Oldaltérkép
Bemutatkozás Szolgáltatások ReferenciákKapcsolat
Munka-, tűz- és környezetvédelmi szolgáltatás magas színvonalon - BSZ Stúdió BSZ Stúdió - Webdesign, webszövegírás, weblapkészítés - igényesen