Flag icon for 'ru' language Flag icon for 'en' language
Flag icon for 'fr' language Flag icon for 'de' language
Flag icon for 'nl' language Flag icon for 'ro' language
Flag icon for 'sk' language Flag icon for 'no' language
Facebook Twitter Hi5 Myspace Blogger
Google Yahoo WordPress Flickr Youtube
Bemutatkozás
Szolgáltatásaink
Kapcsolat
Honlapkészítés Egyedi honlapok Webdesign Webszövegírás Együttműködés menete Honlap fejlesztése Honlap karbantartása Keresőoptimalizálás Online hirdetések Banner típusok Banner méretek Felugró ablakok Reklámszöveg, design Arculattervezés Fotózás Prezentáció készítése

 

Elérhetőségünk Referenciák Partnereink
Facebook oldalunk
SEO Stats powered by MyPagerank.Net
Bannerek

 

A banner az internetes reklámok legközkedveltebb és talán legelterjedtebb típusa. Magyarországon jelenleg ez a legtöbbet alkalmazott hirdetési forma, ez adja internetes reklámok több, mint 90%-át.

A banner, mint online reklám meghatározott méretű és formátumú állókép vagy animált grafika, amely a tartalomszolgáltatók weblapjain kifejezetten reklámcélból kialakított és fenntartott felületen helyezhetnek el a hirdetők, de létezik felbukkanó ablakban (popup) megjelenő, vagy épp lebegő (floating) alkalmazási területe is.

A banner az online hirdetési kampányokban kiemelkedő helyet foglal el. Nemcsak informatív, de hordozza a hirdető kreatív arculati elemeit, közvetíti a hirdető cég megjelenési stílusjegyeit, a termék, vagy szolgáltatás főbb jellemzőit. Fontos célja a márkanépszerűsítés.

 

Egy jól elkészített banner akkor is hatásos, ha rá sem kattintanak, mert önmagában is hordozza az üzenetet. Hasonlóan hat, mint a TV reklám. Egy rövid időre leköti a figyelmet, és rögzül a nézőkben a hirdetés mondanivalója.

Önnek még nincs bannerje?

Nézze meg banner referenciáinkat, és készíttessen most néhányat!

Egyedi igényei alapján, különböző méretekben és különböző fájlformátumokban elkészítjük az internetes hirdetését úgy, hogy az kellően hatékony és figyelemfelkeltő legyen, hogy ezáltal elvezesse az érdeklődőket az Ön weboldalára!

Kérjük, nézze át a bannerek típusairól és méreteiről szóló írásunkat, biztosan segítségére lesz a döntésében.

Főoldal Oldaltérkép
Bemutatkozás Szolgáltatások ReferenciákKapcsolat
Munka-, tűz- és környezetvédelmi szolgáltatás magas színvonalon - BSZ Stúdió BSZ Stúdió - Webdesign, webszövegírás, weblapkészítés - igényesen