Flag icon for 'ru' language Flag icon for 'en' language
Flag icon for 'fr' language Flag icon for 'de' language
Flag icon for 'nl' language Flag icon for 'ro' language
Flag icon for 'sk' language Flag icon for 'no' language
Facebook Twitter Hi5 Myspace Blogger
Google Yahoo WordPress Flickr Youtube
Bemutatkozás
Szolgáltatásaink
Kapcsolat
Elérhetőség

BSZ Stúdió

Cím:
5900. Orosháza, Fürdő u. 7.

Kapcsolattartó:
Buri-Szakács Zsuzsanna
Telefon: 06-30-390-9929

E-mail:
buriszakacs@bszstudio.hu

Web:
www.weblap-honlap.hu
www.bszstudio.hu

Facebook oldalunk
SEO Stats powered by MyPagerank.Net
Bemutatkozás

 

A BSZ Stúdió tevékenysége 2 nagy területet ölel fel. Az egyik, a

weblapkészítés, webdesign, webszövegírás

Ennek keretén belül vállalunk weblaptervezést és készítést. Az egyszerű, információátadásra törekvő weblapoktól kezdve az image-építést elősegítő, kreatívan tervezett weboldalakon keresztül a legmagasabb igényeket kielégítő honlapokig mindenben megrendelőink rendelkezésére állunk. Nem csak Békés megyében, Orosházán, hanem szinte a világ bármely pontján.

Vállaljuk az egyszerű, lényegre törő html oldalaktól kezdve a látványos animációkat tartalmazó honlapokon át a kreatív, egyedi ötleteket tartalmazó oldalak elkészítését, egyedi design kialakítását, valamint a weboldalak fejlesztését és karbantartását.

Honlapkészítési tevékenységünkhöz tartozik még a flash animáció, a különböző online reklám, pl. a reklámcsík, banner valamint a felugró layerek készítése is. Igény esetén a weblaphoz szükséges fényképek profi fotózását is megoldjuk.

Mindezeken túl elkészítjük a weboldal szakszerű megfogalmazását, a webszövegírást, amely a keresőoptimalizálás fontos lépése.

A weblap-készítésen kívül teljes arculattervezést is végzünk. Így logótervezést, névjegykártya tervezést, céges levélpapír, boríték, mappa tervezést, továbbá egyéb grafikai termékek, mint például szórólapok, plakátok, reklám anyagok stb. tervezését is.

Ezenkívül vállaljuk szakmai prezentációk és magánjellegű diavetítések, bemutatók igényes kivitelezését is.

 

Ha szeretné, hogy a vállalkozása, cége igényes weboldallal jelenjen meg az Interneten, és weblapját leendő vevői meg is találják, bízza a honlapkészítést a BSZ Stúdió-ra!

 

Az árakat az igények ismerete alapján, a végleges megoldás kiválasztása után, korrekt és kedvező feltételekkel határozzuk meg.

Amennyiben további információt kér, vagy személyre szabott ajánlatot szeretne kapni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk!

 

Másik nagy tevékenységi körünk a Munka-, tűz- és környezetvédelmi szolgáltatások. Erről bővebben a www.bszstudio.hu honlapon olvashat.

Főoldal Oldaltérkép
Bemutatkozás Szolgáltatások ReferenciákKapcsolat
Munka-, tűz- és környezetvédelmi szolgáltatás magas színvonalon - BSZ Stúdió BSZ Stúdió - Webdesign, webszövegírás, weblapkészítés - igényesen