Flag icon for 'ru' language Flag icon for 'en' language
Flag icon for 'fr' language Flag icon for 'de' language
Flag icon for 'nl' language Flag icon for 'ro' language
Flag icon for 'sk' language Flag icon for 'no' language
Facebook Twitter Hi5 Myspace Blogger
Google Yahoo WordPress Flickr Youtube
Bemutatkozás
Szolgáltatásaink
Kapcsolat
Honlapkészítés Egyedi honlapok Webdesign Webszövegírás Együttműködés menete Honlap fejlesztése Honlap karbantartása Keresőoptimalizálás Online hirdetések Reklámszöveg, design Arculattervezés Fotózás Prezentáció készítése

 

Elérhetőségünk Referenciák Partnereink
Facebook oldalunk
SEO Stats powered by MyPagerank.Net
Egyedi honlapok

 

Egy vállalkozás sikerét, ismertségét nagymértékben meghatározza a webes megjelenése, a cég honlapjának minősége. Az igényes weblap jó reklám, elengedhetetlen a partnerek megszerzésében illetve azok megtartásában.

Az üzleti életben mindenki az egyediségre, a versenytársaktól való megkülönböztethetőségre törekszik. Ehhez néha elegendő egyéni üzletpolitikát folytatni, legtöbbször azonban az is szükséges, hogy a különbözőség a külsőségekben is megnyilvánuljon. Így a honlapokkal szembeni elvárásoknál egyre többször szerepel az egyediség kritériuma.

 

Azok számára pedig, akik csak online tevékenységet végeznek, nélkülözhetetlen a profi, egyedi weblap, amely maximálisan megkülönbözteti cégét az összes versenytárstól.

A mai felgyorsult világban óriási szerepe van az internetnek. Ha valamire szükségünk van, ha keresünk valamit, arra a neten keresünk rá. Több honlapot is megnézünk, de csak azoknál időzünk el, amelyek megragadják a figyelmünket, amelyek mások, mint a többi, hasonló témával foglalkozó.

Mi ilyen igényes, színvonalas honlapokat készítünk, melyek kitűnnek a többi közül!

Munkáink nem sablonokkal készülnek, hanem egyedi és átgondolt grafikai tervezéssel. Minden egyes dekorációt, grafikai elemet kizárólag az Ön cégére szabva, saját magunk tervezünk meg. Így teljesen a cége arculatát fogja tükrözni az elkészült honlap dizájnja, és nem fordulhat elő, hogy ugyanazt a design elemet más weblapján is viszontlátja.

A weblapkészítés során a mozgalmas, látványos megjelenés érdekében sablonos megoldásoktól mentes flash effekteket, animációkat is alkalmazunk. Olyan elemeket használunk, melyek a weboldal arculatát egyedivé teszik, de a figyelmet nem vonják el a lényegről, a webszövegről, hanem még inkább kiemelik azt.

Amennyiben úgy gondolja, hogy egy nem mindennapi megjelenésű, a megszokottól eltérő, hatásos weblapot szeretne, úgy akár az egész weblap is lehet teljes egészében flash programozású. Mára igen sokat fejlődött a flash oldalak optimalizálhatósága, és az ilyen honlapok is felkerülhetnek a keresők találati listájának első oldalára, megfelelő optimalizálás mellett.

 

Kérjük, tekintse meg elkészült honlapjaink és terveink referenciáit!

Főoldal Oldaltérkép
Bemutatkozás Szolgáltatások ReferenciákKapcsolat
Munka-, tűz- és környezetvédelmi szolgáltatás magas színvonalon - BSZ Stúdió BSZ Stúdió - Webdesign, webszövegírás, weblapkészítés - igényesen