Flag icon for 'ru' language Flag icon for 'en' language
Flag icon for 'fr' language Flag icon for 'de' language
Flag icon for 'nl' language Flag icon for 'ro' language
Flag icon for 'sk' language Flag icon for 'no' language
Facebook Twitter Hi5 Myspace Blogger
Google Yahoo WordPress Flickr Youtube
Bemutatkozás
Szolgáltatásaink
Kapcsolat
Honlapkészítés Egyedi honlapok Webdesign Webszövegírás Együttműködés menete Honlap fejlesztése Honlap karbantartása Keresőoptimalizálás Online hirdetések Reklámszöveg, design Arculattervezés Fotózás Prezentáció készítése

 

Elérhetőségünk Referenciák Partnereink
Facebook oldalunk
SEO Stats powered by MyPagerank.Net
Fotózás

 

A fotók és videók nem csupán az emlékek megörökítésére, dokumentációjára alkalmasak, hanem különböző marketinges és PR feladatokhoz is elengedhetetlenek.

Egy weboldal képanyaga is megsokszorozza a látogatók számát. Az emberek annyira vizuálisak, hogy az adott médiumot 80%-ban a képi anyag adja el. A vizuális információ szinte a legfontosabb, mert könnyen és gyorsan befogadható.

 

Azonban ennek a vizuális tartalomnak gyönyörűnek kell lennie. Nagyon nem mindegy, hogy a fotók minősége milyen, mennyire fejezi ki az adott cél gondolatvilágát, mennyire ösztönzi a látogatót vásárlásra.

Nagyon sokszor találkozni honlapokon rossz fényképekkel, amik nem tudják betölteni funkciójukat, miszerint a terméket hivatottak reklámozni. Sokan úgy gondolják, hogy felesleges pénzkidobás a szakember által készített fotó, és jó az is, amit "házilag" csinálnak.

De hiába készül egy csomó kép, a fele homályos, a másik fele sötét és mégsem arról készül fénykép, ami igazán fontos. Ha a kiadvány, vagy weboldal fotóanyaga nem megfelelő, csúnya, az sok vevőt visszatántorít a vásárlástól. Ezért hívjon szakembert!

 

Az általunk készített képek tökéletesen igazodnak az adott célhoz, átgondoltan fejezik ki a tartalmat.

 

Színvonalas minőségben vállaljuk honlapjához, reklámanyagához szükséges képeinek elkészítését, különböző témakörökben:

Kérjük, nézze meg eddigi munkáinkat a Referenciák menüpont alatt.

Főoldal Oldaltérkép
Bemutatkozás Szolgáltatások ReferenciákKapcsolat
Munka-, tűz- és környezetvédelmi szolgáltatás magas színvonalon - BSZ Stúdió BSZ Stúdió - Webdesign, webszövegírás, weblapkészítés - igényesen