Flag icon for 'ru' language Flag icon for 'en' language
Flag icon for 'fr' language Flag icon for 'de' language
Flag icon for 'nl' language Flag icon for 'ro' language
Flag icon for 'sk' language Flag icon for 'no' language
Facebook Twitter Hi5 Myspace Blogger
Google Yahoo WordPress Flickr Youtube
Bemutatkozás
Szolgáltatásaink
Kapcsolat
Honlapkészítés Egyedi honlapok Webdesign Webszövegírás Együttműködés menete Honlap fejlesztése Honlap karbantartása Keresőoptimalizálás Online hirdetések Reklámszöveg, design Arculattervezés Fotózás Prezentáció készítése

 

Elérhetőségünk Referenciák Partnereink
Facebook oldalunk
SEO Stats powered by MyPagerank.Net
Honlapkészítés

 

Valószínűleg ma már senkinek sem kell elmagyarázni, hogy miért van szüksége honlapra. Egy jól működő, szép weblap egyike azoknak a befektetéseknek, amivel egy cég elindul. Jól felépített weboldallal, hatásos arculattal, pontosan kidolgozott web marketinggel, bármelyik kis vagy közepes vállalkozás is jelentős bevétel növekedést érhet el!

És ehhez nem kell milliókat költenie reklámra!

Elég egy jól működő, hatékony weblapot készíteni megfelelő webszöveggel és dizájnnal, melynek segítségével a legkisebb vállalkozás számára is megnyílik az internet adta lehetőség a fejlődésre. Így növekedhet a vállalkozás forgalma, bevétele, extra profit elérését lehetővé téve.

A sikeres, hatékony honlappal szemben támasztott 4 legfontosabb követelmény:

  1. A látogatók találjanak rá a honlapra.
  2. Ha már rátaláltak, ne menjenek tovább. A honlap keltse fel az érdeklődésüket, nyerje el bizalmukat.
  3. Győzze meg a látogatókat a honlap, hogy nem érdemes tovább keresniük, megtalálták amire szükségük van.
  4. Rendeljenek, vásároljanak.

 

Ehhez technikailag jól felépített, keresőbarát weboldal, profi, igényes megjelenés, arculat, hatékony marketing szövegezés szükséges.

Ezt mind megvalósítjuk önnek. Az általunk készített honlapok mind egyediek, nem dolgozunk sablonnal. Munkák során figyelembe vesszük az egyedi kívánságokat és maximálisan igazodunk a cég meglevő arculatához.

Mivel munkáink egyediek és a megrendelő igényeihez igazodnak, így nehéz előre, az igények ismerete nélkül árakat meghatároznunk. De nem vagyunk drágák, áraink reálisak, és jóval a hazai átlag alatt vannak. És biztos, hogy többszörösen is megtérül Önnek a honlapkészítésre fordított összeg!

Segítségül, hogy könnyebben tudjon választani a lehetőségek közül, néhány népszerű weblap típust ajánlunk Önnek!

Természetesen ezek csak ajánlások. Önnek kell eldöntenie, hogy mi az, amit honlapján kíván látni, hogy milyen típust szeretne, melyik weboldal az, ami legjobban igazodik az elképzeléséhez. Mi rövid határidővel megvalósítjuk azt. Amennyiben igényli, a webszövegírást is elvégezzük Ön helyett.

1. Alap honlap

Bemutatkozó honlap. Általában kisebb vagy kezdő vállalkozások kérik mivel az oldal elkészítése gyors és olcsó, ám mégis megfelelően reklámozza az interneten a céget. Ideális arra, hogy röviden ismertesse cége szolgáltatásait, illetve termékeit. Jellemzője, hogy mindössze néhány, de jól felépített oldalból áll. A weblap arculata, a design ugyanolyan magas színvonalú, mint a drágább változatok, de nincsenek animációk és egyéb látványelemek.

Internetes arculattervezést, összesen 3-4 menüpontot, bemutatkozást, termék vagy szolgáltatások leírását és az elérhetőséget tartalmazzák ezek a típusú honlapok. Természetesen ez bővíthető, akár a megrendeléskor, akár a későbbiek folyamán is. A honlap megjelenése fotókkal, flash animációkkal is kiegészíthető.

A weboldal készítés ideje ennél a típusú honlapnál a legrövidebb, az ára a menüpontok számától függ, 99 euró induló árral érdemes számolni megrendeléskor.

2. Általános bemutatkozó honlap információs tartalommal

A cég bemutatását szolgálja, elérhetőségekkel, szolgáltatások, esetleg termékek ismertetésével. Kis és közepes vállalkozások számára az egyik legnépszerűbb megoldás mivel gyakorlatilag mindent tartalmaz ami az internetes bemutatkozáshoz szükséges. Alkalmazható referenciák bemutatására, az érdeklődőkkel, látogatókkal történő közvetlen kapcsolatfelvételre.

Ez a megoldás részletesebben mutatja be a vállalkozást az olvasónak. Általában 4-6 menüpont szerepel benne és lehetőség van üzenetküldésre a honlap tulajdonosának. Az oldal arculati elemeiben szerepelhetnek flash animációk és más kiegészítő, igényes dekorációs elemek. (25-30 fénykép)

Az általános weboldalnak az ára a menüpontok számától és az esetleges kiegészítő dekorációs elemek, űrlapok számától függ. Általánosságban 169 euró kezdőárral lehet kalkulálni.

3. Professzionális bemutatkozó honlap

Azoknak ajánlott, akik termékeik részletes bemutatására szeretnék weboldalukat használni. Gyakorlatilag mindent tartalmazhat ez a honlap, amire egy átlagos vállalkozás professzionális megjelenéséhez szükség van. Dizájn elemeket és dekorációkat, animációkat, hagyományos vagy flash technikával megtervezett fejlécet, menüsort, akár 100-as nagyságrendű kategorizált képgalériát, 6-10 információs oldalt, üzenetküldési funkciót.

Egyedi funkciókat is tartalmazhat, mint például vendégkönyv, naptár, stb. Ezek a funkciók mindig a megrendelő igényei szerint, egyedileg készülnek el.

Ezeknek a weboldalaknak az ára a kiegészítő funkcióktól, galéria nagyságától (40-50 kép) függően 269 euró-tól indul.

Főoldal Oldaltérkép
Bemutatkozás Szolgáltatások ReferenciákKapcsolat
Munka-, tűz- és környezetvédelmi szolgáltatás magas színvonalon - BSZ Stúdió BSZ Stúdió - Webdesign, webszövegírás, weblapkészítés - igényesen