Flag icon for 'ru' language Flag icon for 'en' language
Flag icon for 'fr' language Flag icon for 'de' language
Flag icon for 'nl' language Flag icon for 'ro' language
Flag icon for 'sk' language Flag icon for 'no' language
Facebook Twitter Hi5 Myspace Blogger
Google Yahoo WordPress Flickr Youtube
Bemutatkozás
Szolgáltatásaink
Kapcsolat
Honlapkészítés Egyedi honlapok Webdesign Webszövegírás Együttműködés menete Honlap fejlesztése Honlap karbantartása Keresőoptimalizálás Online hirdetések Reklámszöveg, design Arculattervezés Fotózás Prezentáció készítése

 

Elérhetőségünk Referenciák Partnereink
Facebook oldalunk
SEO Stats powered by MyPagerank.Net
Honlap karbantartása

 

Miután elkészült egyedi honlapja, folyamatosan karban kell tartani. E nélkül nem fogja a várt eredményeket hozni.

Egy igényes weblap abban az esetben hatékony, ha folyamatosan frissül.

Egyrészt új információkra van szükség, hogy a látogatók bizalmát elnyerjük, másrészt pedig minden cég életében történnek változások, melyeket a közönség tudtára kell adni.

A weblap karbantartása több részből állhat, az Ön igényeinek megfelelően.

1. Tartalomfeltöltés

A honlap tartalma változhat időközben. Szükség lehet új tartalom feltöltésére, a meglevőnek a frissítésére vagy eltávolítására. Érdemes a webszöveget folyamatosan figyelemmel kísérni, hogy a honlapkészítés után elavult információkkal ne zavarjuk meg a weboldal látogatóit. Az ilyen tartalmakat mielőbb töröljük.

Amelyik weblapon lényeges tartalom található, az nemcsak az oldal látogatói számára értékesebb, hanem az valószínűleg jobban teljesít a keresőkben is. Hiszen ahogy a felhasználók tartalmat keresnek, ugyanúgy a Google is tartalmat keres.

A szakmai cikkek értékes részei lehetnek a weboldalnak. Főleg akkor, ha ezek a cikkek folyamatosan frissülnek, bővülnek. Ezzel azt is tudathatjuk a látogatókkal, hogy mi vagyunk a legjobbak a szakmában. Ha szüksége van segítségre a webszövegírásnál, keressen bennünket!

2. Weboldal optimalizálás

A keresőotimalizálás is folyamatos munkát követel. Környezete folyamatosan változik a helyezésekért folytatott verseny miatt, valamint hogy a keresők állandóan fejlesztik, tökéletesítik adatbázisukat és kereső algoritmusukat.

Emiatt a weboldalra kerülő összes tartalmat ellenőrizni kell, és azt a keresőoptimalizálás igényeinek megfelelően módosítani. Nyomon kell követni a weboldalt a legrészletesebb statisztika segítségével, figyelni kell a keresőkben elért helyezését, az esetleges vetélytársak honlapjait, a kiépített linkkapcsolatokat és gondoskodni kell annak folyamatos pótlásáról.

3. Referenciák frissítése

A referencia kitűnő lehetőség arra, hogy honlapunk látogatói megismerjék az addigi munkáinkat, hogy kinek dolgoztunk és mit, milyen minőségben. Ezeknek a referenciáknak a folyamatos frissítésével, új fotók, fényképek feltöltésével naprakész információval tudunk szolgálni tevékenységünkről, legyen az bármi.

4. Akciók, termékek feltöltése

Szinte minden cég alkalmaz különböző kedvezményeket, akciókat. Ha ezeket weblapunkon folyamatosan, a honlap dizájnjával megegyező küllemben megjelenítjük, minden bizonnyal megrendelőkre tehetünk szert. Érdemes tehát honlapunkon ennek is teret adnunk, akár különböző online reklám lehetőség keretében (pl. reklámcsík, banner, felugró layer, stb.).

A karbantartáson túl felmerülhet a honlap fejlesztés igénye is. Ebben is számíthat a BSZ Stúdióra!

Főoldal Oldaltérkép
Bemutatkozás Szolgáltatások ReferenciákKapcsolat
Munka-, tűz- és környezetvédelmi szolgáltatás magas színvonalon - BSZ Stúdió BSZ Stúdió - Webdesign, webszövegírás, weblapkészítés - igényesen