Flag icon for 'ru' language Flag icon for 'en' language
Flag icon for 'fr' language Flag icon for 'de' language
Flag icon for 'nl' language Flag icon for 'ro' language
Flag icon for 'sk' language Flag icon for 'no' language
Facebook Twitter Hi5 Myspace Blogger
Google Yahoo WordPress Flickr Youtube
Bemutatkozás
Szolgáltatásaink
Kapcsolat
Honlapkészítés Egyedi honlapok Webdesign Webszövegírás Együttműködés menete Honlap fejlesztése Honlap karbantartása Keresőoptimalizálás Online hirdetések Reklámszöveg, design Arculattervezés Fotózás Prezentáció készítése

 

Elérhetőségünk Referenciák Partnereink
Facebook oldalunk
SEO Stats powered by MyPagerank.Net
Keresőoptimalizálás

 

Keresőoptimalizálás (SEO) nélkül ma már elképzelhetetlen egy weboldal. Célja, hogy a weblap minél előkelőbb helyet foglaljon el a keresők (pl. Google) által megjelenített találati listában.

Az interneten történő keresések, vásárlások során ugyanis a látogatók nagy arányban használják a keresőket, mint kiindulási pontot. Innen érkezik a látogatók 90 %-a.

A keresés során megjelenített találati listából választják ki a számukra legmegfelelőbb szolgáltatást illetve terméket, így egyáltalán nem lehet Önnek közömbös, hogy ezen a listán hányadik helyen szerepel, megelőzi-e konkurenseit.

Hiszen elkészült weboldala címét, elérését senki nem ismeri, amíg az nem található meg a keresők természetes találati listája elején.

Hacsak nem hirdet méregdrágán.

 

Használja ki a keresők által kínált lehetőségeket és optimalizálja honlapját a látogatók keresési szokásainak megfelelően.

Érjen el nagyobb látogatottságot anélkül, hogy többet költene reklámra!

 

Ez nem jelenti azt, hogy teljes egészében kiváltja a reklámot a keresőoptimalizálás, azonban jelentősen csökkenti a reklámra fordított kiadásait egy jól optimalizált weblap. A keresőoptimalizálási folyamat eredményeként az Ön oldalának látogatottsága drasztikusan megemelkedik anélkül, hogy fizetett hirdetésekkel népszerűsítené azt!

A weboldal csak akkor kerül a természetes találati lista elejére, ha elég releváns, fontos a kulcsszóra, keresésre nézve. Mi segítünk Önnek, hogy a keresési listákban a lehető legelőrébb kerüljön azokra a kereső kifejezésekre, amelyeket az Ön vevői használnak, amikor termékét, szolgáltatását keresik.

Honlapjának optimalizálása során kidolgozzuk a céljainak megfelelő linkstratégiát, ezzel is növelve oldalának népszerűségi indexét a keresőkben.

Minden egyes oldalnál lehetőség van beállítani a böngésző tetején megjelenő címsort, a találati listában a cím alatt megjelenő leírást, valamint azokat a fontos kulcsszavakat, melyek az adott oldalra jellemzőek. Mindezt úgy, hogy a honlap a keresők és az emberi szem számára is barátságosan nézzen ki.

A keresőoptimalizálás során kizárólag legális és etikus eszközöket használunk.

Főoldal Oldaltérkép
Bemutatkozás Szolgáltatások ReferenciákKapcsolat
Munka-, tűz- és környezetvédelmi szolgáltatás magas színvonalon - BSZ Stúdió BSZ Stúdió - Webdesign, webszövegírás, weblapkészítés - igényesen