Flag icon for 'ru' language Flag icon for 'en' language
Flag icon for 'fr' language Flag icon for 'de' language
Flag icon for 'nl' language Flag icon for 'ro' language
Flag icon for 'sk' language Flag icon for 'no' language
Facebook Twitter Hi5 Myspace Blogger
Google Yahoo WordPress Flickr Youtube
Bemutatkozás
Szolgáltatásaink
Kapcsolat
Honlapkészítés Egyedi honlapok Webdesign Webszövegírás Együttműködés menete Honlap fejlesztése Honlap karbantartása Keresőoptimalizálás Online hirdetések Reklámszöveg, design Arculattervezés Fotózás Prezentáció készítése

 

Elérhetőségünk Referenciák Partnereink
Facebook oldalunk
SEO Stats powered by MyPagerank.Net
Prezentáció készítése

 

Ma már az üzleti életben a prezentáció a kommunikáció döntő fontosságú eleme. Ugyanis az információ többségét vizuálisan fogadjuk be, ezért meggyőzőbbek tudunk lenni, ha képpel illusztrálva mutatjuk be mondanivalónkat.

A bemutatandó anyag felépítése, látványa a prezentáció meghatározó tényezője, amelyhez hozzájárul az előadó szakmai felkészültsége, stílusa, előadásmódja. Egyik sem lehet meg a másik nélkül.

Egy jól elkészített prezentáció élvezetét is elronthatja a rossz előadó, de ez fordítva is igaz. Hiába jó előadó valaki, hogy egy rossz minőségű, silány bemutatóval kell kiállnia a közönség elé.

 

Egy igényes, jó prezentáció:

  • érthető
  • lényegre törő
  • jól tagolt
  • érdekes
  • izgalmas

A prezentáció során az érthetőség a fő szempont.

A vetítésnek 2 fő funkciója van:

1. Illusztrálja a verbálisan nehezen közölhető pontokat

Így például az eredményeinket grafikonokkal, diagramokkal illusztrálhatjuk, amely - ha jól csináltuk meg - egy pillanat alatt átláthatóvá teszi az eredményeiket. Sokszor az elméleti modelleket is hatásosan lehet ábrázolni grafikus formában.

2. Elérhetővé teszi az elmondottak vázlatát

Egy hosszabb ideig tartó előadáson, pl. konferenciákon nagyon fárasztó már néhány óra elteltével is az előadások követése. A vetített diák segítenek abban, hogy könnyebben követhető legyen az előadó gondolatmenete.

A prezentációk alkalmazási területei

  • Cégbemutató prezentáció
  • Termék- v. szolgáltatás bemutató prezentáció
  • Kutatási fejlesztési prezentáció
  • Oktatási prezentáció
  • Magánjellegű bemutatók, diavetítések

A prezentációkészítés során az alábbi technológiákat alkalmazzuk:

PowerPoint prezentáció

Napjaink leggyakrabban használt irodai prezentációs szoftverrel készült bemutató könnyen szerkeszthető, módosítható. Előnye, hogy saját maga bármikor megváltoztathatja az elkészített tartalmakat, így a felhasználhatóság élettartama rugalmasan változtatható.
Hátránya, hogy grafikai megjelenésben (tipográfia), korlátozottabb társainál, mivel a mindenkori szabvány operációs rendszerhez (pl.: Windows, és annak betűkészlete) és annak adottságaihoz kell igazodnia.

Flash prezentáció

Látványos, hatásos multimédiás megoldás. Előnye a korlátlan kreatív megoldások használata. A bemutatóban mozgó ábrák, animált grafikonok, videó betétek, szemléltető animációk, egyedi megjelenés, hang effektek és saját betűkészlet biztosítja a felejthetetlen audiovizuális élményt.
A technológia hátránya a zárt rendszer, amely a felhasználó által nem szerkeszthető.

 

Mi elkészítjük önnek az előadásához a legmegfelelőbb prezentációt, mely segítségével könnyedén megragadhatja hallgatósága figyelmét!

 

A bemutató készítése során alkalmazkodunk prezentációs szokásaihoz. Olyan igényes, egyedi technikai és grafikai megoldásokkal dolgozunk, amely leginkább megfelel a prezentáció témájának, legyen az bármilyen típusú.

Ön elkészíti előadása vázlatát, mi pedig megtervezzük a grafikát, különböző animációkat, grafikonokat, stb. illesztünk be. A szöveges tartalmat pedig a prezentációkészítés szabályai szerint öntjük formába.

Nemcsak oktatási jellegű, üzleti, hanem magánjellegű prezentációkat is készítünk. Bármilyen témájú képekből hatásos diavetítést állítunk össze Önnek, szöveges kiegészítéssel, zenei aláfestéssel. Sokkal élvezetesebb egy zenés diavetítést megnézni, mint egy csomó fényképet. Főleg a barátainak, ismerőseinek, akiknek így valóban szórakoztató élmény lesz a fotók nézegetése.

 

Készíttessen bemutatót élete nagy eseményeit megörökítő fényképekből, vagy az utazása során készített fotóiból, vagy bármilyen témájú, kedvenc képeiből!

 

Kérjük, nézze meg magánjellegű pps-einket is a referencia oldalunkon!

Főoldal Oldaltérkép
Bemutatkozás Szolgáltatások ReferenciákKapcsolat
Munka-, tűz- és környezetvédelmi szolgáltatás magas színvonalon - BSZ Stúdió BSZ Stúdió - Webdesign, webszövegírás, weblapkészítés - igényesen