Flag icon for 'ru' language Flag icon for 'en' language
Flag icon for 'fr' language Flag icon for 'de' language
Flag icon for 'nl' language Flag icon for 'ro' language
Flag icon for 'sk' language Flag icon for 'no' language
Facebook Twitter Hi5 Myspace Blogger
Google Yahoo WordPress Flickr Youtube
Bemutatkozás
Szolgáltatásaink
Kapcsolat
Honlapkészítés Egyedi honlapok Webdesign Webszövegírás Együttműködés menete Honlap fejlesztése Honlap karbantartása Keresőoptimalizálás Online hirdetések Reklámszöveg, design Arculattervezés Fotózás Prezentáció készítése

 

Elérhetőségünk Referenciák Partnereink
Facebook oldalunk
SEO Stats powered by MyPagerank.Net
Webszövegírás

 

Nem elég a gyönyörű design, a kiváló funkció és a remek működés egy jó honlaphoz. Az is szükséges, hogy a tartalom is megfelelő legyen, hiszen a weboldalaknak átlagosan 64-83%-a szöveges tartalom.

Ezért nem mindegy, hogy milyen a weblap szövegezése!

A jó webszöveg eladja a honlapját, ez az, amitől a látogatói a weboldalán maradnak, és ez az, ami meggyőzi őket arról, hogy Önt érdemes választani, hogy Ön az ideális személy a problémájuk megoldására, igényeik kielégítésére. Tehát kiváló reklám lehetőség is az igényes weblapkészítés során.

Elengedhetetlen, hogy a weboldalán az olvasók hamar megtalálják azt az információt, ami őket érdekli, hogy a megfogalmazás pontos, precíz, logikus felépítésű legyen. Olyan, ami megragadja az olvasó figyelmét.

Amit figyelembe kell venni:

A honlap készítésekor alkalmazni kell a szövegírás általános szabályait, ügyelni a helyesírásra. Ez ugyan nem befolyásolja a honlap szövegének megértését, de a hibákkal teli honlap a tulajdonos igénytelenségét jelzi. Ez pedig csökkenti a bizalmat az adott cég vagy termékei iránt.

A weboldal szövegezésénél az internetes olvasási szokásokat is szem előtt kell tartani. A honlapoknál a szöveg írása más szempontok alapján történik, mint az újságcikkeknél vagy a könyveknél. Más szövegírási szabályokat, másfajta stílust kell alkalmazni a webszövegírásnál, ha eredményes honlapot szeretnénk.

Nyelvezetének megválasztásánál figyelembe kell venni a célcsoportot, akinek a honlap szól, ennek alapján kell dönteni a tegeződő vagy magázódó formula alkalmazásáról, a szakkifejezések használatáról.

Ahhoz, hogy honlapját megtalálják az leendő ügyfelei, feltétlenül alkalmazni kell a keresőoptimalizálás módszereit is. Már a szövegírás során figyelni kell a megfelelő kulcsszavak kiválasztására, a honlapba való beillesztéséről.

 

De nem csak a weboldal készítésekor, hanem a meglevő honlapja fejlesztése vagy karbantartása alkalmával is lehetőség van a már meglevő webszöveg módosítására, újrafogalmazására a fenti szempontok figyelembevételével.

Mindez igen nehéz és időigényes feladat, ezért ha ez Önnek nehézséget okoz, vagy túl sok ideig tartana a honlapja szövegét megírni, akkor megéri ezt a feladatot ránk bíznia.

 

Mi vállaljuk honlapja szövegének szakszerű megírását, mondanivalójának hatásos és meggyőző megfogalmazását!

 

Elég, ha megadja vállalkozása lényeges adatait, a konkrétumokat, azt, hogy miről szóljon a weblap, és mi elkészítjük azt a szöveget, amely azontúl hogy szakmailag kifogástalan, hat az olvasók érzelmeire is és még csábítóbbá teszi szolgáltatását.

Főoldal Oldaltérkép
Bemutatkozás Szolgáltatások ReferenciákKapcsolat
Munka-, tűz- és környezetvédelmi szolgáltatás magas színvonalon - BSZ Stúdió BSZ Stúdió - Webdesign, webszövegírás, weblapkészítés - igényesen