Flag icon for 'ru' language Flag icon for 'en' language
Flag icon for 'fr' language Flag icon for 'de' language
Flag icon for 'nl' language Flag icon for 'ro' language
Flag icon for 'sk' language Flag icon for 'no' language
Facebook Twitter Hi5 Myspace Blogger
Google Yahoo WordPress Flickr Youtube
Bemutatkozás
Szolgáltatásaink
Kapcsolat
Honlapkészítés Egyedi honlapok Webdesign Webszövegírás Együttműködés menete Honlap fejlesztés Honlap karbantartása Keresőoptimalizálás Online hirdetések Reklámszöveg, design Arculattervezés Fotózás Prezentáció készítése

 

Elérhetőségünk Referenciák Partnereink
Facebook oldalunk
SEO Stats powered by MyPagerank.Net
Webdesign

 

Egy weblapra azért van szüksége, hogy az információt nyújtson vállalkozásáról, emellett persze vásárlókat, megrendelőket hozzon az Ön számára, nem pedig azért, hogy csak "fenn legyen a neten".

Erre pedig egy igénytelen, rossz megjelenésű honlap nem alkalmas.

Persze nem elég a külcsín, a profi, szép grafika, a dizájn, az is szükséges, hogy tökéletesen működjön, értékes legyen a tartalma, hasznos információkkal szolgáljon.

Hiszen a jól működő honlap három fő pilléren áll: a szabványosság, a webergonómiát figyelembe vevő, áttekinthető design és a jól felépített, informatív webszöveg.

Webdesign

Ha nem tetszetős, harmonikus a weboldal külleme, nem sok látogatót fog vonzani. A jövendőbeli megrendelő egy ilyen megpillantása után rögtön továbbáll, nem kíváncsi a tartalomra. Mi elkészítjük Önnek azt a weblapot, ami igazán igényes megjelenésű, kreatív, ami termékét, szolgáltatását reklámozza, azt még vonzóbbá teszi. Erről az oldalról biztosan nem menekülnek el a látogatók a külalakot megpillantva.

A webdesign és grafika vállalkozása, tevékenysége online arculatának és a webmarketingnek kulcsfontosságú elemei. Nagyon sok leendő ügyfele az első benyomását az Ön vállalkozásáról cége weboldalán keresztül szerzi.

Ezért fontos, hogy weboldalának online arculata, grafikai elemei és annak szerkezeti elrendezése pontosan illeszkedjenek cége imázsához, értékrendjéhez, célkitűzéseihez.

A jó webdesign alapvetően három célt szolgál egyidejűleg:

  • egyedivé teszi az Ön weboldalát, megkülönbözteti Önt versenytársaitól
  • egy jó webdesign felkelti a látogatók figyelmét és érdeklődését
  • a stratégiai célkitűzéseknek való megfelelést és azok támogatását

 

A látogatók megnyerésében a weboldal dizájnja és a grafikai megjelenése döntő lehet. Lehet ugyanis egy weboldal tartalma hasznos, izgalmas és érdekes, a látogatókat azonban mindig először a design fogadja.

Ha pedig a webdesign nem szembarát, nem ízléses és esztétikus,illetve nem vezeti tudatosan látogató figyelmét, könnyen megtörténhet, hogy a látogatók anélkül továbbmennek a weboldalról, hogy arra vennék a fáradtságot, hogy egyáltalán beleolvassanak a tartalomba.

A jó webdesign esetében további fontos kritérium, hogy nem szabad, hogy a design a tartalom és a weboldal használhatóságának a rovására menjen. Éppen ezért minden körülmények között meg kell, hogy feleljen az olyan használhatósági követelményeknek, mint például a felhasználóbarát navigáció vagy a gyors letöltődés.

Ezen fontos szempontok mellett természetesen a honlapok, weboldalak és webáruházak készítésekor, vagy a fejlesztés, karbantartás során mindig az Ön egyedi igényeit és célkitűzéseit tartjuk szem előtt!

Az általunk tervezett kreatív honlapok igényes megjelenéséről meggyőződhet referencia menüpontunknál!

Főoldal Oldaltérkép
Bemutatkozás Szolgáltatások ReferenciákKapcsolat
Munka-, tűz- és környezetvédelmi szolgáltatás magas színvonalon - BSZ Stúdió BSZ Stúdió - Webdesign, webszövegírás, weblapkészítés - igényesen